Josef Seibel Group

A Josef Seibel Európa egyik legrégebbi, 1886-ban alapított német cipőgyártó cége. Kiváló minőségű bőrből kézi varrással készíti minden nap hordható cipőit. A stílusos, kényelmes modellek között megtalálhatjuk bármilyen tevékenységre (mindennapi viselet utcára és otthonra) alkalmas női és férfi cipőket. A kollekció darabjai Magyarországon a legjobb cipőboltokban kaphatók. Az oldalon lévő boltkereső segít az eligazodásban.

Josef Seibel

A Josef Seibel cipők kíváló minőségű bőrből, főleg kézi varrással készülnek. Normál, K bő és H bő felsőrésszel. A K bő felsőrészű cipőket a magas lábfejjel rendelkező férfi vásárlóinknak ajánluk. A H bő felsőrész mindenhol bővebb a normáltól, nem csak felsőrészben. A cipők kényelmi talpbetéttel készülnek, rezgéselnyelővel és harántemelővel, lábujj kapaszkodóval, de ki is vehetők, ha a saját talbetéted szeretednéd használni. Könnyített talp, télen bordázott, csúszásmentes. A TOPDRYTEX emblémával rendelkező cipők vízállók. A kollekcióban találhatók trekking cipők, tartós talppal és vízállóak.

Egyedi kialakítás

A női cipők egy része 35-44-ig készülnek, de minden női cipő 36-42-ig készül. Bizonyos férfi modellek 39-50-ig, de minden férfi cipő 40-47-ig elérhető.

A kézzel varrott cipők környezettudatosak, a bőr krómmentes, nem használnak ragasztót, a talp használat után elbomlik, nem szennyezi a környezetet.

Westland by Josef Seibel

A Josef Seibel legfiatalabb márkája. Könnyített talpú, kivehető extra kényelmi talpbetétű cipők találhatók a kollekcióban. A téli modellek szélálló, vízálló anyagból készülnek, kényelmes, meleg, biztonságos és vízállók. Méretek 35-44-ig elérhetők.

Vegan cipők

A Westland kollekcióban lévő modellek nagy része un. amaretta anyagból készül, ami a bőrrel azonos tulajdonságokkal rendelkezik, lélegzik, mikroszálakból fonják. Rugalmasabb, mint a bőr, vízzel tisztítható. Az ebből az anyagból készült cipők nem tartlamaznak állati származékot. A cipők talpa könnyített, már a talpba beépítik a kényelmi elemeket. A vegan cipők környezettudatosak, elhasználódás után elbomlik, nem szennyezi a környezetet.