Újra és újra megjelennek olyan webshopok, ahol NE rendelje meg új JOSEF SEIBEL cipőjét, mert a csábító ajánlatok ellenére sem szállítanak cipőt:

www.josefseibelbelgique.com

www.josefseibelschweiz.com

www.josefseibelrabatt.de

www.josefseibelbudapest.com

www.josefseibel-australia.com

Ön is talált kétes üzletet a neten? Hálásak vagyunk, ha megírja nekünk!


    JOSEF SEIBEL azonnal jelenti a hamis üzleteket a fogyasztóvédelmi központnak, valamint magának a Google-nak, és előkészíti a jogi lépéseket.

    Tájékozódjon a neten az üzlet keresésével, vagy küldjön nekünk e-mailt az űrlapon keresztül. Megvizsgáljuk és visszajelentkezünk ezt követően. A megbízható üzleteknek mindig van lenyomata.

    Minden esetben jelentse az üzletet a Fogyasztóvédelmi Központnak és a Google-nak, és tegyen panaszt. Azonnal igényelje vissza a kifizetett vásárlás összegét a fizetési szolgáltatón (PayPal, hitelkártya, bankja) keresztül. Az időveszteség elkerülése érdekében a legjobb, ha közvetlenül a fizetési szolgáltatóhoz fordul, általában ők tudják a legjobban, mit kell tenni csalás esetén.

    Mindig ellenőrizze, hogy van-e megbízható lenyomat az oldalon, majd tájékozódjon az üzletről a rendelés leadása előtt. Ha nem biztos benne, forduljon hozzánk.