Tetőtől talpig Gerry Weber-ben

Home » Tetőtől talpig Gerry Weber-ben » Média » Tetőtől talpig Gerry Weber-ben

A hallei központú német vállalat döntô lépést tett életstílus-márkává válása útján. Új cipőkollekciójának köszönhetően a nôk júliustól már a szó szoros értelmében tetőtől talpig felöltözhetnek Gerry Weber márkajelzésű ruhadarabokkal.
A tökéletes fazon a cipôknél is döntô szerepet játszik. „Olyan cipővel szeretnénk megjelenni a piacon, mely divatos és passzol ruha kollekciónkhoz ugyanakkor a ruháinkra is jellemzô kényelmes viseletet biztosít. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Josef Seibel Schuhfabrik GmbH-t (Hauenstein) kérjük fel licencpartnernek” – nyilatkozta a Gerry Weber cég elsô üzletvezetôje.

tetotol_talpig_gery_weberben

Fél év állt rendelkezésünkre az átállásra és szerencsére a Josef Seibel cég nagyon hamar megértette, hogy mire van szükségünk. Mintegy 60 modell született az együttműködésnek köszönhetően, melyeket a magyar kereskedők a március 4–5-ei BCE kiállításon láthattak és meg is rendelhettek. A kínálatban megtalálhatók a balerinacipôk, a velúrbôrbôl az ôsz divatszíneiben készült modellek, a fedett ékformájú rövidcsizmák és magas szárú csizmák, valamint a Seibelre jellemző sportos, stílusos kényelmet biztosító bokacipők. A tökéletesen kényelmes viseletrôl – a Seibel cipőknél már tapasztalt – rugalmas talprészek, puha bélésanyagok (veluto) és elasztikus betétek gondoskodnak.

Nemcsak a termelés, de a cipôk értékesítése is a Josef Seibel kezében van, Magyarországon a Josef Seibel Képviselet (Budapest, 1047 Attila u. 32–34. tel: 06/20 388-2638) végzi.

Néhány adat a Josef Seibel Csoportról:

  • 1886-ban Carl-August Seibel megalapította cipôgyárát a pfalzi Hauensteinben.
  • 2011-ben a vállalat hatmillió pár cipõt gyártott és mintegy 140 millió eurós forgalmat bonyolított le.
  • Saját gyártelep Hauensteinben, Trierben, Magyarországon, Romániában és Csehországban, kizárólagos partnerek Bulgáriában, Kínában, Vietnámban és Indiában.
  • 350 munkatárs Németországban, 3500 világszerte.
  • 2012. augusztusa óta a Leiser GmbH és a Schuhhof GmbH a Josef Seibel Holding GmbH 100%-os tulajdonosa.
  • Mintegy száz üzletével és ezer munkatársával a vállalat 2012-ben 160 millió eurós árbevételt ért el.