Kedves Látogatók !

Home » Kedves Látogatók ! » Hírek » Kedves Látogatók !

Megérkezett a 2014. őszi-téli kollekció a márkaboltba, a referenciaüzletbe és a forgalmazókhoz, amíg felpróbáljátok a cipőket, olvassátok el rövid kollekció leírásunkat.

„Minőséget tükröző, határozott megjelenés. Nincs kompromisszum!” Ez a mottó jellemezi a Josef Seibel-kollekciót, amely ismét nagy hangsúlyt helyez a mindennap hordható, kiváló bőrből készült lábbelikre. Szintetikus anyagból készült cipők nem menők a Josef Seibelnél!

Női kollekció: A Spirit of Nature sikeres történet a divatos és környezettudatos vásárlók körében. Az őszi kollekcióban kifinomult, határozott és természetes megjelenést tükröző modellek szerepelnek. A funkcionalitást kivehető talpbetétek, a puha alapanyagok, bizonyos modelleknél szélesebb kivitel és a vízálló, TopDryTex-technológia hangsúlyozza. Apró részletek – rusztikus kézi varrás, gumitalp, kötött applikációk, bőrpántok – fokozzák a kényelmet. A modelleket színes bőr felsőrészek és fűzők teszik frissé. Még a fűzős bokacipőkön is cipzár könnyíti meg a felvételt. A téli lábbelik bélése bárány vagy meleg textilbélés, és van veluto- és bőrbélés is. Színek: „Seibel-zöld”, szederbordó, kék, barna árnyalatok, téglavörös.

Férfikollekció: Maximális kényelem, modern, sportos, határozott kinézet. A kollekciót élénk, zsíros és nyersbőr kombinációk, leheletnyi színárnyalat-különbségek, kézzel varrott, rugalmas talpszerkezet és laza elegancia jellemzi. A strobel-varrással készült cipők puhasága, könnyű szerkezete és rugalmassága kiemelkedő. A vízálló, TopDryTex-technológiával készült lábbelik melegségéről igazi bárány- vagy más minőségi gyapjúbélés gondoskodik.

A Spirit of Nature-kollekciót szélesen lekerekített, némileg aszimmetrikus formák uralják. A zsíros bőrön megjelenő öltés kiemeli a modellek természetességét. A Josef Seibel vezető márka a férficipők körében, egyre több sportos és business modell kapható K-szélességgel, akár 50-es méretben is.

Gerry Weber

Letisztult elegancia – a Josef Seibel-csoport égisze alatt készülő Gerry Weber-cipők sikere töretlen. Az új kollekcióban a hölgyek bármilyen alkalomra találnak stílusuknak és évszaknak megfelelő modelleket kiváló minőségű (szarvas)bőrből, nubukból és metálhatású bőrből. Apró részletek hozzák rivaldafénybe a kollekciót. A fekete, a grafit, a sötét szeder és a konyakbarna színek jól illeszkednek a Gerry Weber divatház ruhakollekciójához. Gerry Weber = divat, elegancia, kényelem.

A Gerry Weber logóval megelölt üzletekben (forgalmazók) keressétek a modelleket.